hmm

a



'

'




sdfsdfsdf




2014.09.20-án a PhpMyAdmin fejlesztői kiadtak egy új frissítést. Természetesen frissítettük az adatbázis kezelő scriptet, de csak most jutott időnk a beszámolóra. 7 hibajavításból csak 3-ról tudunk beszámolni, mert 4db javítás .js fájlban történt amiről csak rövid egy fél mondatos leírás keletkezett például: 'str nincs definiálva'. Ha a phpmyadmin fejlesztésével foglalkoznánk utána nézhetnénk, de ez nem indokolt, mert nem is biztonsági javításokról van szó. A maradék három hiba szintén nem biztonsági javítás inkább funkcionális például, ha kiválasztottunk egy vagy több táblát, majd annak tartalmát üríteni szerettük volna, 'Undefined index: pos' hibaüzenetet kaphattunk. Természetesen ügyfeleink nem jelezték ezt a hibát, így valószínüleg senki nem találkozott a jelenséggel.




Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy megkezdtük az átállást régi HDD technológiáról SSD tárolási technológiára. Az új ügyfeleink automatikusan az új 'storage' eszközünkre kerülnek, a régi ügyfeleinket megfelelő körültekintéssel és biztonságban helyezzük át új tároló egységünkre. Az átállásnak köszönhetően az adatok elérési sebessége az elméleti 180-190 Mb/s írás/olvasási sebességről 530-540 Mb/s sebességre a gyakorlati 40-50 Mb/s sebesség pedig 450-500 Mb/s sebességre növekedett. Raid10 technológiának köszönhetően a valós írási/olvasási sebesség elérheti az 1Tb/s sebességet is.

Természetesen, ahogy a szlogenünk is kimondja: 'Az SSD nálunk nem extra, hanem széria.' más szolgáltatókhoz képest, áraink változatlanok és semmilyen felárat nem számítunk fel az 'SSD Tárhelyekért'.